Sončna očala

Zaščitite svoje oči

Če želite imeti popolno vidljivost in jasen pogled na žogo, igrišče, progo ali tekmece, se morate zaščitit pred bleščanjem. Naša športna sončna očala preprečujejo odseve, izboljšajo jasnost vida in zagotavljajo 100% zaščito pred škodljivimi UV A/B/C-žarki. Z vsem tem pomagajo povečati vašo zmogljivost. So nujna oprema za vsakega športnika, pri teku, golfu, kolesarjenju in tudi v prostem času.

Performance

Najvišji standard športnih očal, ki so oblikovana za izpolnjevanje specifičnih potreb športnika med treningi in tekmovanji. To so modeli: HALFTIME, GAMEDAY, DOMINATE, CLUTCH, PLAYMAKER, FORCE 2, BLITZING, GAMETIME, INTENSITY, UNDENIABLE.

Performance
Univerzalna

Univerzalna

Očala, ki so primerna za vse, od treningov in igre do prostega časa. To so modeli: PHENOM, RAID, HUSTLE, INFINITY, BREATHE, RELIANCE, CIRCUIT, INSTINCT, PURSUIT, IMPULSE.

Za aktivnosti na prostem

Odlična očala za aktivnosti na zunanjih igriščih ali v naravi. To so modeli: RECON, BATTLE.

Za aktivnosti na prostem
Otroška

Otroška

Podpirajo zmogljivost s tehnologijami, ki odlikujejo tudi naše modele za odrasle, in so prilagojena mlajšim športnikom. To so modeli: PLAYMAKER JR, GAMETIME JR, HUSTLE JR.

GOLF IN BASEBALL

Podprite zaznavanje globine in si zagotovite najjasnejše vidno polje z vrhunsko ločljivostjo slike.

GOLF IN BASEBALL

Tehnologija

UA TUNED
UA TUNED

UA TUNED

Zmogljive leče UA Tuned™ so znanstveno zasnovane za zagotavljanje največje možne natančnosti vida pri športu. Vsaka leča UA Tuned™ filtrira svetlobo za ostrejše ločevanje barv, boljšo vidljivost podrobnosti in večji kontrast v različnih športnih okoljih.

100% ZAŠČITA: Pred močno sončno svetlobo.

ZAZNAVANJE GLOBINE: Povečajo zaznavanje globine in zagotavljajo najčistejše vidno polje z najboljšo ločljivostjo slike.

OSTER VID: Najučinkovitejši kompromis za doseganje večjih kontrastov in živahnih barv.

Z87+ ANSI RATED
Z87+ ANSI RATED

Z87+ ANSI RATED

Sončna očala UA z oznako Z87.1 zagotavljajo visoko zaščito pred udarci na podlagi zahtev varnostnega standarda ANSI/ISEA WZ87.1-2015. Izpolnjujejo tudi vse zahteve OSHA za zaščito oči.

ZAŠČITA PRED VODO IN MADEŽI
ZAŠČITA PRED VODO IN MADEŽI

ZAŠČITA PRED VODO IN MADEŽI

Vse leče Performance Sunglass in Tuned™ so s sprednje in zadnje strani zaščitene s slojem, ki odbija vodo, olje, prah in umazanijo. Zato leče ostanejo dlje čiste in zagotavljajo najboljšo možno vidljivost.

LEČE Z ZRCALNIM UČINKOM
LEČE Z ZRCALNIM UČINKOM

LEČE Z ZRCALNIM UČINKOM

Večslojne leče s kombinacijo zrcalnih premazov ponujajo vrhunsko kakovost, zmogljivost, življenjsko dobo in odpornost proti praskam. Posamezne barve ponujajo dodatno zaščito, kot npr. infrardeče zrcalo, ki vpija škodljive infrardeče valove.

POLARIZED
POLARIZED

POLARIZED

Polarizacija preprečuje bleščanje za jasnejši vid in zmanjšuje utrujenost oči.

POLARIZIRANE LEČE: Vsebujejo filter, ki polarizira svetlobo in preprečuje odseve ter bleščanje.

VISOKO KONTRASTNE POLARIZIRANE LEČE: Filtri, ki vsebujejo posebno barvilo, ki blokira območja prekrivanja barv. Ponujajo večji kontrast med barvami in zato tudi boljšo ločljivost slike.

POLARIZIRANE ZRCALNE LEČE: Kombinirajo prednosti polariziranih leč in leč z zrcalnim učinkom za preprečevanje odsevov in udobno gledanje.

FOTOKROMNE LEČE
FOTOKROMNE LEČE

FOTOKROMNE LEČE

Samodejno se prilagajajo UV-sevanju, omogočajo jasen vid in očem zagotavljajo zaščito, ki jo potrebujejo.


Osredotočite se na zmogljivost

Zmogljivost se začne v glavi. Naši športniki so preprosto močnejši od drugih, želijo se boriti in izkoristiti ves svoj potencial. Za vsakim bojem vidijo zmago. A za uspeh se morajo osredotočiti. Under Armour je edina znamka očal, ki športnikom ponuja popolnoma jasen vid, ki ga potrebujejo, da dosežejo svoj največji potencial.