Darilni boni

Darilni boni

1. Splošno

Ti pogoji veljajo za darilne kartice Under Armour, kupljene v spletni trgovini www.underarmour.si. Izdajatelj darilnega bona je družba USRetail CZ s.r.o.

Z nakupom darilnega bona Under Armour se strinjate s temi določili in pogoji (»pogoji in določila«). USDistribution s.r.o. si pridržuje pravico do spremembe ali omejitve pogojev brez predhodnega obvestila. Najnovejša določila in pogoji bodo vedno navedeni na www.underarmour.si/darilni-boni.

Darilni bon Under Armour je v elektronski obliki v formatu PDF.
 

Darilni bon Under Armour lahko uporabljate samo v e-trgovini www.underarmour.si v državi, kjer je bila kartica kupljena. Darilni bon Under Armour lahko uporabite za plačilo celotne ali dela vrednosti vašega izbranega predmeta.

Če vaše spletno naročilo ni krito z darilnim bonom Under Armour v celoti, lahko za plačilo nakupa uporabite drugo plačilno sredstvo (plačilo po povzetju ali kreditno kartico).

Darilni bon je namenjen za enkratno uporabo. Če je vrednost kupljenega blaga nižja od vrednosti darilnega bona, se razlika ne vrača.
 

2. Aktiviranje darilnega bona

Ob nakupu darilnega bona v spletni e-trgovini www.underarmour.si se bon aktivira s plačilom bona. Račun (faktura) za darilni bon je dokaz o aktivaciji.

3. Veljavnost bona

Veljavnost darilnega bona je 6 mesecev od dneva aktivacije. Po preteku roka veljavnosti darilnega bona Under Armour stranka nima pravice zahtevati kakršnegakoli denarnega plačila od izdajatelja, tudi če so sredstva na darilnem bonu ostala neporabljena.

4. Vračanje blaga

Če je bil nakup v spletni trgovini plačan z darilnim bonom, se v primeru vračila izda koda za popust v vrednosti vračila. Koda za popust velja samo v e-trgovini.

Darilne bone Under Armour ni mogoče zamenjati za gotovino.
 

5. Namen

Za sredstva na darilnem bonu ne dobivate nobenih obresti.
 

6. Omejena odgovornost

USRetail CZ s.r.o. ne odgovarja za darilni bon Under Armour, ko je enkrat aktivirana, če bi bil pozneje izgubljen, ukraden, deaktiviran ali uničen. Z darilnimi boni Under Armour ravnajte kot z gotovino.

Darilni bon lahko uporablja le zadevni imetnik. Za uporabo in hrambo darilnega bona je izključno odgovoren imetnik. Zamenjava izgubljenega, poškodovanega ali odtujenega bona ni možna. Darilnega bona, pridobljenega na nezakonit način, ni mogoče uporabiti za nakup izdelkov, saj ne velja.
 

7. Servis za naše stranke

E-pošta: info@uaretail.si

Telefon: +420 910 920 846, PO - PE 9:00 - 17:00
 

8. Informacije o družbi

USRetail CZ s.r.o.  U Hvězdy 1451/4, Břevnov, 162 00 Praha 6, ČR

Matična številka: 07195559

Oznaka spisa C 296392, ki se vodi pri mestnem sodiščuv Pragi.